Op 1 minuut...

Zee en strand

Je loopt de deur uit, gaat linksaf en even verderop sta je op één van de mooiste strandjes van Curacao. Ligstoelen, lounge-sets en parasols zijn gratis te gebruiken op dit gezellige strand. Ook wifi is gratis beschikbaar. Wanneer je éénmaal lekker op je favoriete plekje ligt hoef je er ook niet meer af, het vriendelijke personeel van restaurant Karakter zorgt voor een heerlijke cocktail of een warme of koude vriendelijke bediening op het strand!

Restaurant Karakter

Het bruisend hart van Coral Estate wordt gevormd door het Coral Estate Centre met aan het strand Restaurant Karakter waar je, op het strand, heerlijk kunt ontbijten, lunchen of dineren.

Duiken

Bij duikcenter Divers Republic kun je een bijzondere duikervaring beleven. De onderwaterwereld van Rif St. Marie is prachtig. Of je nu komt voor je eerste duik of een bootduiktrip voor gevorderden wilt volgen. Mogelijkheden zijn er volop. Huur je eigen snorkelsetje of breid je duikuitrusting uit met spullen uit de duikshop.

Spa

Spa 8 The Expirience is een plek waar je jezelf onder kan dompelen in de luxe van een salon en spa beleving. Je wordt er tijdens iedere behandeling verwend met weidse uitzichten over de Caribische zee en vanuit de jacuzzi’s op de rand van de klip.
Verder vind je in de spa een stoomcabine, een igloroom, een Sahara Sauna, een mediatie buitenzwembad, een nagelstudio en een Kapsalon met oversized ramen die je een uniek uitzicht bieden. Ook kun je er genieten van gezonde producten in
– Koffiebar ‘The Ladder” – met premium roasted Panther Coffee
– “The Juice Bar” – met fruitsappen van een lokale juicer en
– “The Lounge” – waar Aveda producten verkocht worden.
Meer info over de spa vind je hier: www.8curacao.com

Fietsen

Je stapt op de fiets en zit direct in de natuur! En dat geldt zowel voor de wegwielrenner als voor de mountainbiker. Aan de rand van Coral Estate fiets je zo de prachtige natuur rond de zoutpannen van Jan Kok in.
Vanuit de villa rijden profwielrenner Marc de Maar en zijn vader regelmatig hun trainingsrondjes. In dit deel van Curacao is fietsen een ware belevenis. Op het eiland zijn goede fietsen te huur zodat je niet je eigen fiets hoeft mee te nemen.

Wandelen

Vanuit de villa kun je prachtige wandelingen maken, bijvoorbeeld langs het binnenmeer van St. Marie, waar regelmatig flamingo’s te zien zijn. Op het resort zelf kun je ook wandelen en hoe hoger je komt, hoe mooier de vergezichten over de Caribische zee worden.