De Villa

Een prachtig uitzicht

De villa is van alle moderne gemakken voorzien

Op Curacao leef je vooral buiten. De prettig op de wind gelegen villa heeft een heerlijk en ruim balkon en ook in de tropische tuin zijn diverse plekjes waar je prettig kunt zitten. Het huis is gezellig en sfeervol ingericht.

Binnen

De villa is van alle moderne gemakken voorzien. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan twee met twee éénpersoonsbedden. De slaapkamers hebben airco en er hangen klamboes, voor het geval dat er muggen zijn (alleen in de maanden november en december). In de keuken vind je een grote koelkast, een combi-magnetron-heteluchtoven, een vaatwasser en de gebruikelijke keukenapparatuur. In de gezellig ingerichte huiskamer staat een Televisie/DVD/Stereo.

Buiten

In de grote tuin bloeien kleurrijke bloemen en zijn tal van schaduwrijke plekjes ingericht. Af en toe scheren er tropische, kwetterende vogels over je hoofd en als je geluk hebt zie je de kleurige kolibrie aan het werk. Er is een BBQ in het huis aanwezig.

Het zwembad

Het zwembad is net groot genoeg om af en toe even heerlijk in te verkoelen. Rond het het zwembad heen kun je heerlijk zitten, bbq-en of gewoon lekker lezen.